The Difference in Price Elasticity by Serving Size and Region at Instant Noodle Market in China
기업경영연구 |
17 |
1 |
2010 |
경영학
The Difference in Price Elasticity by Serving Size and Region at Instant Noodle Market in China
기업경영연구 |
17 |
1 |
2010 |
경영학
우리 안의 라면, 라면 속의 한국: 라면, 한국적 근대성의 진수를 엿볼 수 있는 하나의 창
Ramen as a window by which can grasp the essence of Korean Modernity
사회이론 |
38 |
2010 |
사회학
우리 안의 라면, 라면 속의 한국: 라면, 한국적 근대성의 진수를 엿볼 수 있는 하나의 창
Ramen as a window by which can grasp the essence of Korean Modernity
사회이론 |
|
38 |
2010 |
사회학
우리밀라면에 대한 소비자 선호도 분석
Analysis of Consumer Preference on Domestic Wheat Ramen
농촌경제 |
34 |
1 |
2011 |
농업경제학
라면 제품에서 패키지디자인의 색채표현에 관한 연구
A study on the color expression of package design of Ramen
기초조형학연구 |
13 |
4 |
2012 |
예술일반